Escape from Tarkov Japan wiki

Prapor/Luxurious Life / 15

44 コメント
views
3 フォロー
15
名前なし 2024/01/05 (金) 09:53:26 f9b7f@94ebb

自分用に作った受注時のメッセージです、参考にしてください。

Hey! You did well on the first job, but it's not enough to make me happy. You're gonna have to do a little more legwork, soldier.
I need to find a bottle of wine. I myself am more of a hard drinker, but I know a man who collects wine. And not just any kind, but the rarest kind! I want to give him a bottle as a gesture of goodwill. Nowadays in Tarkov, any connections with reputable people are worth their weight in gold, you know?
There was a liquor store in the city center. They used to sell booze three times the price, for the elite folks. I'm sure there's some left. Go there and search the place and get me a good bottle of some French
wine! And don't even try to slip me some fake shit.

ヘイル 最初の仕事はうまくいきましたが、それだけでは満足できません。もう少し頑張らないといけないよ、兵士。
ワインのボトルを見つけなければなりません。私自身はどちらかというと大酒飲みですが、ワインを集めている男性を知っています。しかもただの種類ではなく、最も珍しい種類も!善意のしるしとして彼にボトルを贈りたいです。最近のタルコフでは、評判の高い人々とのつながりは金に相当するほどの価値があります。
街の中心部に酒屋がありました。かつてはエリート向けに酒を3倍の値段で売っていた。きっと残っていると思います。そこに行って場所を探して、フランスのおいしいボトルを買ってきてください。そして、私に偽りのたわごとを滑らせようとさえしないでください。

通報 ...
  • 16
    Yuu 2024/01/05 (金) 09:57:38 修正 >> 15

ありがとうございます。ワイプ直後に情報をかき集めて作ったままにしてるページが多いので、3連休中にはいろいろ整理して追記していきます。新しいタスクの情報もいろんな方からもらえてるので、どこかのタイミングでページ作ります。

• 17
    名前なし 2024/01/05 (金) 10:17:27 f9b7f@94ebb >> 15

タスククリア後のメッセージ
    O-ho, that's a beautiful bottle! The man is gonna love it. Here's your reward, well deserved.

おお、美しいボトルですね!男はそれを気に入るでしょう。これがあなたの報酬です、当然のことです。